Световноизвестният готвач Джейми Оливър превърна своята най-голяма страст в живота – готвенето, в огромна успешна кариера. Чрез книгите му, телевизионните му шоута и всичко, което прави, той вдъхновява деца и възрастни да следват мечтите си. Като един от най-обичаните световни готвачи, Джейми Оливър е пример за много хора, които искат да вървят по неговите стъпки. Най-важното, което той ни дава като пример е: за да направите нещата както трябва, използвайте винаги свежи съставки и правилните инструменти. С тази комбинация всеки може да има увереността да започне да готви.

Комбинацията от страст и умения на Джейми Оливър, е причината той да създаде пълна гама от продукти за готвене и кухненски прибори, които включват не само тенджери и тигани, но и много други кухненски аксесоари.

В сайта ни ще откриете разнообразие от висококачествените му продукти, които ще Ви помогнат да превземете кухнята и да създавате шедьоври.

Джейми Оливър (Jamie Oliver) е феномен в световната кухня.

Бидейки един от най-обичаните готвачи в света, той продължава да се радва на голям успех, както в телевизията, така и на книгата си – с над 12 телевизионни програми в над 100 страни и тираж над 23 милиона книги продадени към днешна дата.
DKB Household работи с Джейми Оливър от 2005 година, когато за първи път е пуснат на пазара успешният шейкър за подправки Flavour ShakerTM.

От тогава са продадени над 2 милиона шейкъра в над 15 страни по света.

През 2009 година партньорството се засилва още повече след стартирането на Jamie Oliver’s Kithcen Kit – серия лесни за употреба и стилни кухненски аксесоари, проектирани от самия Джейми Оливър и екип на DKB Household.

Следвайки този успех, серията кухненски аксесоари се разширява още повече през 2011 година, а през 2016 се появява сладкарската серия на Jamie Oliver, която се радва на невероятен успех.

Джейми Оливър добавя повече продукти, които той самият използва с удоволствие в кухнята си.

Подкрепен от много рекламни материали и прекрасен уеб сайт (www.jamieoliver.com), вярваме че тази серия кухненски аксесоари ще позволи на марката Jamie Oliver да се разраства още повече.

Филтър по цена

Производител