Мебели и Дизайн

Индивидуален подход в интериорния дизайн

Индивидуален подход в интериорния дизайн

Индивидуален подход в интериорния дизайн

Всеки дом се нуждае от индивидуален подход в интериорния дизайн. „Моят дом е моята крепост“! Това е мотото на много хора, които се чувстват сигурни и спокойни в своя дом.

За повечето новодомци или планиращи цялостен ремонт, вероятно постигането на мечтания дом е като подреждане на сложен пъзел. Тази задача отнеме много време, нерви и много дилеми, а крайният резултат е възможно да не бъде напълно удовлетворяващ.

Една от логичните възможности е да се доверите на опитен интериорен дизайнер, който да усети вашия темперамент и характер, за да може да го вплете в интериора на вашия дом. Той ще се откроява от „масовите“ интериори, ще получи индивидуален облик, продиктуван от вашето излъчване, идеите ви и нещата, които харесвате. Именно в такова жилище вие ще можете да се почувствате наистина у дома, защото всеки цвят, мебел или текстура ще бъдат изпипани до последния детайл, подчертавайки именно стила и характера ви.

Истината е, че има много интериорни дизайнери, които създават красиви и стилни интериори, но най-добре е да се спрете на този, който чрез проектите си успее да ви докосне още от първия поглед. Истинският професионалист ще може да се настрои на вашата честота и заедно да създадете това, което дълги години ще наричате „Моят дом“.

Трапезария Efes

Цветове

Може би не е тайна за вас, но именно правилният подбор на цветовата гама има уникалната способност да предизвика различни емоции и настроения, както и да създаде усещане за домашен уют и комфорт. Отново благодарение на цветове може да пресъздадете усещане за места, където бихте искали да бъдете.

Спален комплект Truva

Мебели

За да бъде дома комфортен няма как да минем без удобни мебели. Формата и текстурата на мебелите се избират съобразно цялостната идея на интериора, така че да се впишат в него и да подчертаят стила му.

Трапезария Saros

Трапезария Saros вижте ТУК.

Текстури

Магията на докосването е голяма! А една от тайните за постигането на по-гостоприемен дом е чрез качествен текстил и приятни на допир текстури. Обградете се с неща, до които бихте искали да се докосвате като меки килими, красиви тапицерии и пухкави възглавници. Те ще създадат усещане за комфорт и качество във вашия дом.

Осветление

Всички ние често го пренебрегваме, а именно осветлението може да създаде различни атмосфери в дома ни през различните части на вечерта. Винаги мислете за него в перспектива, защото то е важна част от интериорния дизайн. Качествено дизайнерско LED осветление може да намерите в сайта на нашите приятели от Gudima Light

Led осветление в Пловдив от Gudima Light

Аксесоари

Вниманието към всеки един детайл е наистина ключово при създаването на уютен интериорен дизайн. Малките неща като свещи, декоративни възглавници, аксесоари, книги и други поставени на правилите места могат да създадат приятно усещане за спокойствие и хармония.

Картините и фотографиите са важен детайл, който допълва и дори бихме казали, че подчертава индивидуалността на интериора.

Related Posts