Аксесоари

Jamie Oliver

Jamie-Oliver

Световноизвестният готвач Джейми Оливър превърна своята най-голяма страст в живота – готвенето, в огромна успешна кариера. Чрез книгите му, телевизионните му шоута и всичко, което прави, той вдъхновява деца и възрастни да следват мечтите си. Като един от най-обичаните световни готвачи, Джейми Оливър е пример за много хора, които искат да вървят по неговите стъпки. Най-важното, което той ни дава като пример е: за да направите нещата както трябва, използвайте винаги свежи съставки и правилните инструменти. С тази комбинация всеки може да има увереността да започне да готви.

Комбинацията от страст и умения на Джейми Оливър, е причината той да създаде пълна гама от продукти за готвене и кухненски прибори, които включват не само тенджери и тигани, но и много други кухненски аксесоари.

В сайта ни ще откриете разнообразие от висококачествените му продукти, които ще Ви помогнат да превземете кухнята и да създавате шедьоври.

Джейми Оливър (Jamie Oliver) е феномен в световната кухня.

Бидейки един от най-обичаните готвачи в света, той продължава да се радва на голям успех, както в телевизията, така и на книгата си – с над 12 телевизионни програми в над 100 страни и тираж над 23 милиона книги продадени към днешна дата.
DKB Household работи с Джейми Оливър от 2005 година, когато за първи път е пуснат на пазара успешният шейкър за подправки Flavour ShakerTM.

От тогава са продадени над 2 милиона шейкъра в над 15 страни по света.

През 2009 година партньорството се засилва още повече след стартирането на Jamie Oliver’s Kithcen Kit – серия лесни за употреба и стилни кухненски аксесоари, проектирани от самия Джейми Оливър и екип на DKB Household.

Следвайки този успех, серията кухненски аксесоари се разширява още повече през 2011 година, а през 2016 се появява сладкарската серия на Jamie Oliver, която се радва на невероятен успех.

Джейми Оливър добавя повече продукти, които той самият използва с удоволствие в кухнята си.

Подкрепен от много рекламни материали и прекрасен уеб сайт (www.jamieoliver.com), вярваме че тази серия кухненски аксесоари ще позволи на марката Jamie Oliver да се разраства още повече.

Разгледайте продуктите на Jamie Oliver ТУК.

Може да поръчате на адрес:

гр. Пловдив, бул. Освобождение №39 (ВИЖ на КАРТАТА)

Бърза поръчка: +359 878 87 17 88

Email: tekrida@abv.bg