Мебели и Дизайн

Мека мебел

Мека мебел

Холът често се нарича „визитката“ на всеки дом, защото в тази стая се посрещат гости, организират се семейни тържества, а членовете на домакинството прекарват най-много време именно там. Интериорът на стаята определя тона и създава атмосферата, която доминира в къщата. За да превърнете хола в най-уютната и приятна част от къщата, е необходимо правилно да изберете обзавеждането и да съчетаете всички мебели, които искате да присъстват в стаята.

Меката мебел е неизменна част от всеки дом, като внася уют и топлина към семейна атмосфера, и Ви гарантира удобство и комфорт.

В нашия каталог ще намерите разнообразни и качествени модели дивани, кресла, ъглови дивани, както и комплекти, които се отличават със стил и оригинален дизайн.

Когато избирате мека мебел за своя дом трябва да се съобразите със няколко основни параметри, като размер на помещението, броя членове на семейството, стила на интериора, както и цвета на останалите мебели. Благодарение на разнообразието, което ние от мебели Текрида предлагаме, сме сигурни, че ще задоволим дори и най-претенциозните ни клиенти.

Холов ъгъл Ник може да разгледате ТУК.

Разгледайте Мека мебел от мебели Станков!

Може да поръчате на адрес:

гр. Пловдив, бул. Освобождение №39 (ВИЖ на КАРТАТА)

Бърза поръчка: +359 878 87 17 88

Email: tekrida@abv.bg

Related Posts