Мебели и Дизайн

Мека мебел

Мека мебел

Мека мебел

Холът често се нарича „визитката“ на всеки дом, защото в тази стая се посрещат гости, организират се семейни тържества, а членовете на домакинството прекарват най-много време именно там. Интериорът на стаята определя тона и създава атмосферата, която доминира в къщата. За да превърнете хола в най-уютната и приятна част от къщата, е необходимо правилно да изберете обзавеждането и да съчетаете всички мебели, които искате да присъстват в стаята.
Меката мебел е неизменна част от всеки дом, като внася уют и топлина към семейна атмосфера, и Ви гарантира удобство и комфорт.
В нашия каталог ще намерите разнообразни и качествени модели дивани, кресла, ъглови дивани, както и комплекти, които се отличават със стил и оригинален дизайн.
Когато избирате мека мебел за своя дом трябва да се съобразите със няколко основни параметри, като размер на помещението, броя членове на семейството, стила на интериора, както и цвета на останалите мебели. Благодарение на разнообразието, което ние от мебели Текрида предлагаме, сме сигурни, че ще задоволим дори и най-претенциозните ни клиенти.
Какви категории мека мебел са представени в нашия онлайн каталог?

 • Дивани
  Диванът е основна мебел, която присъства във всеки дом, тъй като именно там семейството прекарва по-голямата част от свободното си време. Ето защо, той трябва да бъде с високо качество, да притежава атрактивен дизайн и да е много удобен. В нашия каталог ще намерите подбрани модели дивани (двоен, троен) с разнообразни дизайни и цветове. Някои от тях са разтегателни, което е голямо предимство, защото само с няколко движения ще имате допълнително място за спане.
 • Фотьойли
  Трудно е да си представим интериора на съвременните помещения без функционален и удобен фотьойл. В сайт на мебели Tekrida ще намерите модели с различни механизми за трансформация, с подлакътници, както и разтегателни фотьойли, които се отличават с оригинален дизайн, гарантирано качество и удобство.
 • Ъглови дивани
  Ъгловият диван е предпочитан от по-големите семейства, защото е много удобен, идеално заема пространството в ъгъла на стаята и е подходящ за повече хора. В нашия сайт ще намерите разнообразни модели ъглови дивани, които се отличават с функционалност, качество и стилен дизайн. Преди да изберете модела, който най-много Ви допада, не забравяйте да измерете мястото, където ще поставите дивана.
 • Релакс гарнитура
  Изборът на холова гарнитура е от изключително значение. Много хора предпочитат да закупят готови комплекти, защото изглеждат много добре, тъй като мебелите са комбинирани идеално помежду.
  Ние от Мебели Tekrida сме подбрали за Вас разнообразни релакс гарнитура на страхотни цени, с гарантирано качество. Според своя вкус, както и стил на обзавеждането в дома Ви, може да изберете моделите, които най-много Ви допадат.

Виктория Петрова, Васил Дипчиков и Венета Нейнска (Снимка: Atanas Kanev / Атанас Кънев)

https://sofiaartinstitute.com/events/elementor-371/

Благодарим за доверието на Sofia Art Institute!

Може да поръчате на адрес:

гр. Пловдив, бул. Освобождение №39 (ВИЖ на КАРТАТА)

Бърза поръчка: +359 878 87 17 88

Email: tekrida@abv.bg