Мебели и Дизайн

Спалнята

Спалнята

Коя е любимата Ви част от дома?

Спалнята – отражение на нашия вътрешен свят

Всяка стая в нашия дом носи своя собствена енергия и е важна за цялостната хармония и завършеност на къщата. Но без съмнение, има едно място, което е по-важно, по-специално и интимно за всеки човек – това е спалнята.
Именно тази стая е свидетел на личния живот на собствениците, “наблюдава” човек в моменти на радост, щастие, дори умора и тъга. Ако можеше да говори, тази стая щеше да разказва толкова много истории…
Тя е още свидетел на интимните разговори, магията на страстните признания, тайнството на неприкосновеността на любовта. Тя ни дава ярки емоции и блажен мир, почивка след емоционален, тежък ден, помага ни да се отпуснем и да „презаредим батериите“. Спалнята е отражение на нашия вътрешен свят, тук оставаме сами със себе си.
Ето защо е толкова важно спалнята да съвпада с нашите идеи за комфорт. Нейното удобство, което се създава от правилно подбраното обзавеждане, е обещание за спокоен сън през нощта и добро настроение още в началото на деня. Тук всичко трябва да радва окото, за да може да се отпуснете, да релаксирате и да се чувствате пълноценни. Елементите на спалнята трябва да се подберат много добре – така че да се почувствате, както в уютно гнездо, скрити от всички притеснения и безпокойството на околния свят.
Спалнята е мястото, където творчеството трябва да се разгърне, за да се създаде истински шедьовър, който да радва ума, тялото и сетивата.
Голямото разнообразие от мебели може да Ви създаде затруднение при избора на най-доброто обзавеждане на спалнята. Стиловете, които се предлагат, могат да бъдат разделени на класически и модерен.
Класическите опции са един добър избор, ако сте хора, които като цяло харесвате класиката (и като цветове, и като модели). Тази визия придава уютен вид и хармония, които със сигурност ще Ви накарат да се отпуснете и да постигнете душевен мир. Въпреки това, обаче, по-различната, по-модерната визия превръща спалнята в истинско съвършенство.
Точно на такъв стил сме заложили ние, от Мебели Текрида.
Модерната спалня осигурява неограничени възможности за прилагане на най-смелите дизайнерски идеи, като по този начин придава усещането за съвременен ритъм на живота. Композициите с цвят, декоративни елементи и форми могат да разкажат толкова много за собственика на къщата – много повече от хиляди думи.
В интериорния дизайн на спалнята е възможно да се смесят стилове. В случай на успешно решение е възможно да се получи истински шедьовър – спалня, която е погълнала традициите на древността и в същото време отразява динамиката на модерността.
Нашите спални са изработени с много любов и внимание към клиентите, защото ние знаем колко важно е те да се чувстват комфортно и уютно.
Ще Ви помогнем да направите най-добрия избор и да обзаведете тази специална стая така, че да се чувствате прекрасно винаги, когато прекарвате време в нея.

https://www.marica.bg/biznes-zona/spalnqta-mqstoto-koeto-radva-ochite-i-uspokoqva-uma

Разгледайте Спални комплекти от мебели BAYMOB!

Може да поръчате на адрес:

гр. Пловдив, бул. Освобождение №39 (ВИЖ на КАРТАТА)

Бърза поръчка: +359 878 87 17 88

Email: tekrida@abv.bg