Мебели и Дизайн

Спален комплект Сарос

Спален комплект Saros

Спалнята е едно от най-важните помещения в дома. Там ние прекарваме голяма част от времето си в сън и в почивка, а също така споделяме хубави емоции с любимия човек. Именно затова изборът на спален комплект е от особено значение.

Представяме Ви този очарователен комплект, който ще Ви завладее с оригинален дизайн, изпипан до най-малкия детайл. Спалнята е изключително елегантна в тъмен нюанс и акценти в актуалния за годината меден цвят.

На красивото нощно шкафче ще може да съхранявате всички необходими вещи и да ги държите близо до леглото. На него можете да поставите малка лампа, любима снимка, часовник или друг предмет, който Ви е скъп.

Леглото ще Ви осигури изключително удобство и ще може да се отдадете на така желаната почивка, след тежкия работен ден. Спокойно може да се отпуснете и да се насладите на приятни мигове само за Вас или да ги споделите с любимия човек.

Високата и мека табла ще Ви позволи удобно да се настаните преди лягане и да прочетете интересна книга или да гледате любимия си филм.

Спалнята има повдигащ механизъм и ракла под леглото с метална подматрачна рамка.

Големият гардероб с плъзгащи врати изглежда изключително красиво и е страхотно допълнение към стаята. Там ще съхранявате своите дрехи, спално бельо и всичко необходимо. Има и възможност за добавяне на единичен модул към гардероба.

Спалнята е изработена с много любов и внимание и както вече споменахме, изпипана е до най-малкия детайл, като е включено и осветление на таблата на леглото и тоалетката. Елегантната визия в съчетание с висококачествените материали са само малка част от нещата, които могат да Ви накарат да пожелаете този спален комплект.

Спален комплект SAROS може да разгледате ТУК.

Разгледайте Спални комплекти от мебели Baymob!

Може да поръчате на адрес:

гр. Пловдив, бул. Освобождение №39 (ВИЖ на КАРТАТА)

Бърза поръчка: +359 878 87 17 88

Email: tekrida@abv.bg